Команда США з участю студентів розгромила професійну збірну Росії на ЧС з хокею

У третьому матчі на чемпіонаті світу з хокею в Чехії Збірна Росії поступилася американцям з рахунком 2-4 і втратила лідерство в групі В

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на "Газету.ру".

Американці в першому періоді відкрили рахунок. У другому - росіяни зрівняли очки, однак потім гравці команди США реалізували чисельну перевагу. В середині третього періоду американці закинули третю шайбу. За три хвилини до кінця матчу росіяни відіграли одну шайбу. Наприкінці поєдинку команда Росії пішла вабанк, замінивши воротаря на польового гравця, але американці остаточно добили росіян. Підсумковий рахунок - 4-2 на користь США.

Для російської команди ця поразка стала першою на світових першостях: у 12 попередніх іграх ЧС під його керівництвом росіяни виключно перемагали.

Матчі з американцями на чемпіонатах світу для збірної Росії (а до цього - і для СРСР) завжди були чимсь особливим. Раніше вони зазвичай ставали легкою "здобиччю" росіян.

Розбивати напівстудентські американські збірні не становило жодних проблем, зате подати це можна було як черговий грандіозний тріумф.

Нагадаємо, що у збірну США на ЧС з хокею - 2015 були викликані чотири гравці студентських ліг.

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme