Коломойський додасть Суркісу ложку меду у бочку з дьогтем

Президент "Динамо" Ігор Суркіс примудрився "розтринькати" імідж провідної української команди у єврокубках, за 13 років дозволивши Ахметову та Коломойському обійти легендарний клуб з Києва

Коломойський додасть Суркісу ложку меду…

У неділю, 17 травня, на НСК "Олімпійський" київське "Динамо" зіграє з "Дніпром" матч, який цілком може стати "золотим" для киян у нинішньому сезоні. Перемога забезпечить їм перше за 6 сезонів чемпіонство. Його "Динамо" може здобути за два тури до завершення чемпіонату. Потрібно лише перемогти. 

Але це чемпіонство, так само, як і останнє у 2009 році, буде зіпсоване конкурентами по чемпіонату України.

Справа в тому, що у 2009 році, коли команда Ігоря Суркіса вигравала "золото" у "Шахтаря", "гірники" раділи тріумфу у Кубку УЄФА, в півфіналі якого перемогли те саме "Динамо".

У 2015 році "Дніпро" вийшов у фінал Ліги Європи, зробивши з Ігоря Суркіса президента, який остаточно "розтринькав" імідж провідної української команди у єврокубках. У 2009 році його "обскакав" Ахметов, а тепер і Коломойський. 

Ігорю Михайловичу залишається лише протерти пил зі спогадів про перемоги в Кубку Кубків 1975 і 1986 років, а також Суперкубку УЄФА 1975, які були досягнуті без нього. 

Ложка меду у бочці з дьогтем

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич після тріумфу над "Наполі" сказав, що його не цікавить гра з "Динамо" у 24 турі УПЛ. Він думає тільки про фінал Ліги Європи. І дійсно, чемпіонство "Динамо" у порівнянні з досягненням "Дніпра" виглядає зовсім блідо. Навіть, якщо "Дніпро" не зможе перемогти у фіналі ЛЄ, вболівальники назвуть їх успіх головною подією у сезоні 2014/2015. А фанати "Динамо" можуть запитати у Суркіса під час його пафосних слів, які точно лунатимуть з вуст після чемпіонства "Динамо", про те, коли нарешті команда дійде далі, ніж до півфіналу Ліги чемпіонів 1998/1999 та півфіналу Кубку УЄФА 2008/2009. 

Цілком можливо, що у неділю дніпропетровці "подарують" киянам таке омріяне чемпіонство. Але, чомусь здається, що на "Олімпійському" після цього носитимуть на руках Маркевича разом з Ребровим. І все це святкування для Суркіса стане з присмаком меду у бочці з дьогтем.

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme