Клуб Коноплянки практично забезпечив місце в наступному раунд Ліги Єропи

"Севілья" в першому матчі 1/16 фіналу розгромно перемогла "Мольде"

Про це повідомляє depo.ua.

Унаї Емері знову залишив українця на лаві запасних. Як треба користатися шансом закріпитися в основі "Севільї" Коноплянці в цьому матчеві треба було б вчитися у Фернандо Льоренте. Досі нападник в середньому в чемпіонаті Іспанії проводив на полі тайм, виконуючи роль, так званого, джокера. Вийшовши на поле зі стартового свистка, за 57 хвилин зумів відзначитися двічі і добряче попсувати нерви захисникам "Мольде". Заміни іспанського тренера чітко свідчили, він хоче вже цього вечора вирішити питання виходу в наступний етап, щоразу пускаючи "свіжу кров" саме в атакувальну ланку. 18-ий гол в сезоні забив найкращий бомбардир "Севільї" Кевін Гамейро. Тож підсумкові 3:0 і загалом матч-відповідь в Норвегії тепер стає порожньою формальністю.

"Севілья" - "Мольде"  3:0

Голи: Льоренте, 35, 49; Гамейро, 72.

"Севілья": Соріа, Колодзейчак, Карісу, Крон-Делі (Коноплянка, 72), Кристофоро (Іборра, 69), Н'Зонзі, Ескудеро, Банега, Вітоло, Коке, Льоренте (Гамейро, 57).

"Мольде": Хорват, Форен, Тойвіо, Флу, Габрильсен (Агналдо, 73), Берг Хестад, Мострем, Ельюнуссі (Хестад, 63), Папе Діуф, Еурснес (Свендсен, 80), Гульбрандсен

Попередження: Габрильсен, 11; Папе Діуф, 13;

1:0, Льоренте

2:0, Льоренте

3:0, Гамейро

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme