Кличко: Дженнінгс ще багатьом суперникам зіпсує кар'єру

Український боксер Володимир Кличко після 64-ї перемоги на професійному ринзі високо оцінив бійцівські якості свого чергового опонента - американця Браянта Дженнінгса

"Дуже конкурентний суперник, хороша швидкість рук, дуже атлетичний. У нього було велике бажання перемогти. Він дав мені хороший виклик. Думаю, що в цьому дивізіоні він ще багатьом опонентам зіпсує кар'єру та статистику", - зазначив Кличко-молодший після бою, передає depo.ua з посиланням на "Укрінформ".

За словами Володимира, Дженнінгс обмежив йому можливість використовувати праву руку так часто, як очікувалося.

"Браянт не дав мені можливості використовувати її. До того ж, у нього свій особливий стиль, з яким мені було важко впоратися. Втім, не думаю, що в мене є якісь скарги на те, як проходив цей бій. Суддя контролював ситуацію і давав нам спокійно боксувати далі", - підкреслив Кличко.

Нагадаємо, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO, IBO і журналу The Ring Magazine Володимир Кличко побив американця Брайанта Дженнінгса, здобувши 64 перемогу в 67 поєдинках.

Дженнінгс вистояв у бою з Кличком всі 12 раундів. Він кілька разів пробивав захист українця, влучав у голову, але набагато більше пропускав.

39-річний Володимир Кличко впевнено довів бій до логічного завершення та переміг Дженнінгса за рішенням суддів та зберіг всі свої чемпіонські пояси (116-111,116-111, 118-109).

 

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme