Хто такий російський "мішок" Князєв, якого битиме українець Усик

18 квітня у Києві український козак Олександр Усик битиме росіянина Андрія Князєва, захищаючи свій титул інтерконтинентального чемпіона WBO. Ми пропонуємо познайомитись з "мішком"

Хто такий російський "мішок" Князєв, яко…

29-річний Андрій Князєв - звичайний російський "мішок" - середнячок, що не досяг особливих успіхів у боксі. На профі-рингу суперник Усика б'ється з 2012 року. Виступає у першій важкій ваговій категорії (90,7 кг). Його висота - 181 см. (190 в Усика). 

У світовому рейтингу (Box rec) Князєв йде 104, а Олександр Усик - 12.

На його рахунку 11 перемог, 6 нокаутом та 1 поразка на профі-рингу.

Суперники "мішка"

Зіркових суперників у Андрія Князєва поки що не було. Першим таким стане Олександр Усик. Взагалі Князєв майже всі свої бої у профі провів у Росії. Лише один бій відбувся в Естонії. Останнім суперником був грузин Шалва Джомардашвілі, якого росіянин побив. Єдиної поразки боксеру завдав Юрій Биховцев з Білорусі у 2013 році. З усіма боями можна ознайомитись тут.

Титули

"Мішок" Князєв є чемпіоном Росії, володарем незначних титулів чемпіона PABA (Паназіатська боксерська асоціація) і WBO Oriental (східний чемпіон). Також він є майстром спорту з боксу. Але за досягненнями Князєв навіть поруч не стояв з олімпійським чемпіоном та інтерконтинентальним чемпіоном WBO Усиком.

Що кажуть у Росії

Російські ЗМІ не дуже охоче висвітлюють майбутній бій Князєва та Усика. Мабуть, там просто знають, що він завершиться на користь України. Чемпіон СРСР з боксу Сергій Мічнік, який у країні Пу вважається одним з найулюбленіших експертів серед ЗМІ, не радив робити ставки на Князєва, мовляв, майстер спорту не рівня олімпійському чемпіону. 

У соцмережах бій обговорюють на сторінці групи Князєва "ВКонтакті". Ось кілька слів від шанувальників боксу: 

"Усик ж вб'є Князєва)))"

"Незважаючи на те, що я вболіваю за Князєва, думаю що переможе Усик. Він більш рухливий і високий"

Сам Князєв вважає суперників Усика "мертвими". Мабуть, він просто на титули своїх не дивився.


Політика

Не дивлячись на те, що Князєв та Усик всіляко хочуть відмежуватися від політики, цей бій буде просочений нею. Битва України та Росії. Звичайно, він не стане таким популярним, як бій Кличка з Повєткіним, але посяде почесну другу сходинку після нього.

Гроші

За неофіційною інформацією за бій з Усиком (18 квітня) росіянин отримає понад $50 тис. У разі перемоги ця сума збільшиться ще на $50. 

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme