Франція посилить заходи безпеки перед матчами збірних Росії та Англії

Французька поліція має намір посилити заходи безпеки в містах проведення наступних матчів збірних Росії та Англії на Чемпіонаті Європи з футболу

У префектурі поліції регіону Нор-Па-де-Кале пообіцяли, що вживатимуть "надзвичайно суворих заходів", прагнучи не допустити заворушень, передає depo.ua з посиланням на "Інтерфакс".

У середу збірна Росії проведе матч в Ліллі проти збірної Словаччини, а в четвер збірна Англії зіграє в Лансі проти Уельсу. Правоохоронці мають намір уважно стежити за ситуацією в цих містах після заворушень, влаштованих нещодавно в Марселі до і після матчу збірних Росії і Англії.

Французькі ЗМІ зазначають, що Ланс і Лілль розташовані недалеко один від одного, і тому є побоювання, що футбольні хулігани можуть перебиратися з одного міста в інший, щоб продовжити розпочате в Марселі "з'ясування відносин". Крім того, багато вболівальників збірної Англії напередодні матчу в Лансі забронювали номери в готелях сусіднього Лілля.

Нагадаємо, після матчу Росія - Англія російські уболівальники, прорвавши оточення стюардів, прорвалися в сектор з англійськими фанатами та влаштували бійку. Під час побоїща у Марселі постраждали понад 30 осіб. На одного з російських уболівальників у Марселі завели кримінальну справу.

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme