Донецьк без бензину, зарплати в "углях", а люди радіють за Єреван

Здавалось би тут плакати треба, а вони сміються, отримують гроші від рідних з Росії та вболівають за вірмен, які вийшли на Майдан

Донецьк без бензину, зарплати в "углях",…

Сучасний Донецьк - це місто якогось відчаю, де він останнім часом змінився на радість. Мені, як жителю Донецька, важко впізнати рідне місто. І це не тільки через "гоблінів" у формі "ДНР" серед яких є місцеві, але більшість "алконафтів" з Росії. В останні дні мене вбила позиція людей. 

Вони радіють за Єреван, де розпочався Майдан. Кажуть, мовляв, зараз Путіну потрібно втримати Вірменію і він відправить всіх "Моторол" воювати туди. Люди дійсно вірять, що так і станеться. Не молодь, а представники більш похилого віку. Проте саме їх зараз найбільше в Донецьку. 

У Донецьку закінчився бензин. Ще кілька днів тому за літр 95 хотіли 24 гривні. Зараз він залишився, за моєю інформацією, лише на "Гепарді" Челюскинцев та на Молодих Шахтарів. Там шалені черги. 

Також бензин "барижать" терористи. Їм регулярні поставки з Росії забезпечені, тому людям можуть і так продавати. Чув від одного таксиста, що за літр дизеля хочуть 95 гривень. Біля заправок стоять їхні бійці, які самі пропонують послуги. 

Пішов новий жарт по місту - зарплата в углях.

І дійсно, бізнес немов завмер в очікуванні чогось. Навіть у кафе та аптеках, де платили мізер - трохи більше 1000 рублів, але виплачували, тепер є затримки. Черезз відсутність пального без роботи залишаться таксисти та перевізники, які возили людей на неокуповану територію. Звичайно, скоро з'явиться контрабанда з Росії. Кажуть навіть, що особисто Захарченко буде займатися цим.

Люди живуть на гроші, які їм родичі висилають. Не працюють всі сервіси поповнення рахунків. 

Знаєте, як не крути, але політика України в плані блокади - правильна річ. Звичайно, страждають люди, але більшість з них нарешті прозріли. Хоча, яка різниця, якщо вся молодь, яка могла щось зробити, поїхала на територію України. А таких як я просто вб'ють, якщо робитиму щось. 

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme