Чому Коноплянка найкращий гравець "Севільї" прямо зараз (СТАТИСТИКА)

Футбольний рік для Коноплянки і "Севільї" ще не завершений, але український вінгер у 2015 став кращим гравцем андалузького клубу

Чому Коноплянка найкращий гравець "Севіл…

Євген Коноплянка, який влітку став гравцем "Севільї", дебютував у клубі в Суперкубку УЄФА, де відразу забив "Барселоні". Це був тільки початок українського футболіста в клубі, де він наразі став головною зіркою.

Показники Коноплянки

У нинішньому сезоні лівий вінгер Коноплянка провів за "Севілью" 21 матч у всіх турнірах, включаючи Лігу чемпіонів, забивши 5 голів, зробивши 5 асистів. Попереду ще 30-е грудня, коли "Севілья" прийматиме вдома "Еспаньол".

Також у матчі з "Хетафе" у Прімері Женя заробив пенальті. Кращі показники у команді лише у форварда Гамейро (9 голів і 1 асист). У середній лінії за результативністю саме Конопка є найкращим.

За ефективністю Коноплянка третій у команді. Його оцінка за даними порталу Whoscored - 7.20. Кращі показники серед польових гравців мають лише польський опорник Крихов'як (7.29) та аргентинський плеймейкер Банега (7.33, 2 голи і 2 асисти).

Голи Коноплянки

Суперкубок УЄФА "Севілья" - "Барселона" (4:5)

Ліга чемпіонів. "Севілья" - "Борусія" М (3:0)

Прімера, 8-й тур. "Севілья" - "Райо Вальєкано" (3:2)

Ліга чемпіонів. "Ман Сіті" - "Севілья" (2:1)

Прімера, 9-й тур. "Севілья" - "Хетафе" (5:0)

Асисти Коноплянки

Прімера, 10-й тур. "Вільярреал" - "Севілья" (2:1)

Прімера, 11-й тур. "Севілья" - "Реал" (3:2)

Асист на Іммобіле з кутового (1:1)

Асист на Банегу (2:1)

Ліга чемпіонів. "Севілья" - "Ювентус" (1:0)

Прімера, 15-й тур. "Севілья" - "Спортінг" (2:0)

Мінуси Коноплянки

Наразі Євген грає нестабільно. Він тривалий час сидів на "лавці", потім у нього був пік форми в кінці жовтня до початку листопада. Але наразі Конопка знову "підсів" і замість результативності почав демонструвати хамство.

Проте за показниками саме Коноплянку можна вважати найкращим гравцем "Севільї" прямо зараз, як мінімум тому, що трансферна вартість Євгена - 25 млн. Разом з Крихов'яком він є найдорожчим у клубі.

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme