Чому Коломойський затримує зарплату

В "Дніпрі" футболісти отримали зарплату за січень лише у березні

Чому Коломойський затримує зарплату…

Як повідомляє depo.ua, таку інформацію розповсюдили ЗМІ. Доказом існуючих проблем з виплатами є від'їзд з команди бразильця Ежидіо, агент якого заявив про розірвання контракту через борги.

Але в "Дніпрі" насправді не все так погано, як малюють у пресі. Періодичні затримки із зарплатою в команді є. Виплату грошей можуть затримати на місяць-два, але кожен із гравців пізніше отримує всі кошти, які він заробив. 

До цього також варто додати, що преміальні футболісти отримують регулярно. За нашою інформацією, гравці отримали преміальні за вихід до 1/4 фіналу ЛЄ.

Розмір зарплати 

Середня зарплата у "Дніпрі" складає $50 тис. Але отримують її футболісти у гривнях, щоправда не за курсом 8, який був на момент підписання контракту, але і не за нинішнім (офіційний 23 за долар). В кінці 2014 року гравці отримували зарплату із розрахунку на курс 12 гривень за долар. 

Чому існують заборгованості

Це пов'язують з валютними коливаннями, оскільки затримки зарплати відбуваються у той момент, коли долар піднімається, або, навпаки, починає падати.

Чому мовчать українські футболісти

Як вже було сказано вище, преміальні гравці отримують вчасно, а до невеличких заборгованостей вже звикли, оскільки знають, що це явище тимчасове і всі гроші виплатять. Вони розуміють ситуацію в Україні, тому поводити себе так, як це робить бразилець Ежидіо, ніхто не буде. 

Чи буде Коломойський економити на "Дніпрі"

В майбутньому в клубі буде зменшуватися кількість легіонерів. Олігарх раніше заявляв, що зарплати іноземців не відповідають сучасним реаліям життя, а бюджети клубів будуть скорочуватися. Цілком можливо, що "Дніпро" робитиме ставку на власних вихованців та шукатиме підсилення на внутрішньому ринку. Наразі у першій команді "Дніпра" 12 легіонерів та 20 українців. В майбутньому кількість українських футболістів лише збільшуватиметься, а контракти з новими гравцями, а також тими, в яких вони добігають кінця, будуть підписуватися на вигідних для клубу умовах.

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme