Чому "ахметівців" так лякає нова поліція

Директор телеканалів "Футбол-1/Футбол-2" Олександр Денисов у "Фейсбуці" написав, що кількість блималок нової патрульної служби наштовхують на думку про неспокійну ситуацію в країні

Чому "ахметівців" так лякає нова поліція…

Нові поліцейські, які ще навіть тижня не пропрацювали на київських вулицях, вже стали найобговорюванішими людьми в мережі. Їх ловили в купальниках, милувалися вродою, запустили в соцмережах #селфізкопом, обговорювали побиті машини та ДТП за участю полісменів, додавали відео затримання п'яного мужика на Хрещатику і ще багато всього різного. 

Загалом позитивних відгуків про перші дні роботи набагато більше, а полити когось брудом в Україні завжди було модно. 

Але до звичайних незадоволених чимось людей додався і досить відомий журналіст та директор телеканалів "Футбол-1/Футбол-2" Олександр Денисов. Для тих, хто не знає, телеканали належать олігарху Рінату Ахметову. 

Пан Денисов написав у власному "Фейсбуці" коментар щодо роботи полісменів у Києві.

"Суть поліції за кордоном, її не видно. Але якщо щось трапиться, вони оперативно тут як тут. 3 дні весь Київ в блималках нової поліції, це вони нас тепер так ревно бережуть або прихований меседж, що в країні нині неспокійно? Почуття тривоги тільки посилилося", - написав Денисов.

У коментарях до цього посту люди зазначили Денисову, що відчуття тривоги в них було від колишніх ДАІвців. Але директор телеканалів нарікав, що, мовляв, вони палять бензин платників податків і потрібно все робити так, як у Європі. 

До критики Денисова неможливо ставитися серйозно. Весь пул Ахметова, після зміни влади в країні, критикує все і всіх. Гендиректор "Шахтаря" Палкін постійно намагається вколоти ФФУ, але не робив цього раніше, коли друг Януковича-Ахметова президент Коньков розвалював систему. "Опозиційний блок" спекулює на "противсіхах", шахтарях, пенсіонерах, відсутності реформ, яких звичайно, і справді не дуже помічають люди. Але про які реформи можуть говорити Бойко з Колесниковим? Де були їхні реформи при владі Януковича? Вишки або хюндаї?.

От і Денисов підключився. Тільки обрав він не ту тему, бо більшість українців, навпаки радіють змінам в МВС, бо бачать в особах нових полісменів не ворогів, а друзів. Державна машина занадто довго була ворогом для людей. А нова поліція виправляє цей пробіл, але Денисову не подобаються блималки...

Дійсно, люди, які їздять за кермом, на шляху до роботи можуть зустріти декілька машин поліції з блималками. Увечері ці блималки також можна побачити дуже часто. Але відчуття небезпеки від них, особисто в автора цього матеріалу, не виникає. Скоріше, навпаки.  Особисто був свідком ситуації, коли водій збив пішохода, який переходив дорогу. Через лічені хвилини на місце пригоди прибуло два патрулі. Автомобіль ДАІ підтягнувся значно пізніше. 

А коли Ви могли б згадати випадок, коли працівник ДАІ просто так допомагає жінці замінити колесо. 

Чому "ахметівців" так лякає нова поліція - фото 1

Пану Денисову також хочеться нагадати, що в його рідному Донецьку також нова поліція, так звані "опричники". І вони не їздять з блималками по місту. Можливо, такі хлопці, на його думку, кращі за київських полісменів і там є відчуття безпеки?

Критика завжди доречна, якщо вона дійсно містить серйозні аргументи. А слова Денисова свідчать лише про його особисті приховані чи відкриті страхи.  

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme