Бельгійського футболіста прийняли за терориста

Півзахисника збірної Бельгії з футболу та італійської "Роми" Раджа Наїнгголан прийняли за терориста в готелі в Антверпені

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на La Gazzetta dello Sport.

27-річний футболіст скористався скасуванням товариського матчу з командою Іспанією, щоб зустрітися з родиною і друзями перед поверненням до Риму. Бельгієць зупинився в готелі в рідному Антверпені. Зовнішній вигляд гравця привернув увагу постояльців готелю, які прийняли його за терориста.

Вони викликали наряд поліції для затримання підозрілого Наіголлана. Після прибуття поліцейські відразу ж впізнали відомого хавбека. Правоохоронці вибачилися перед футболістом і, сфотографувавшись з ним, покинули готель.

Товариський матч збірних Бельгії та Іспанії, який повинен був відбутися 17 листопада в Брюсселі, був скасований. Рішення було прийнято за наполяганням бельгійського уряду. Кабінет заявив про високу ймовірність організації теракту під час зустрічі.

Нагадаємо, що у ніч на 14 листопада у французькій столиці і передмісті була здійснена серія терактів, жертвами яких стали 129 людей, більше 350 постраждали.

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme