П'ять "бразилобандерівців" готових, грати за Україну

Бразильський захисник "Динамо" Даніло Сілва заявив, що готовий грати за збірну України

П'ять "бразилобандерівців" готових, грат…

Depo.ua пропонує читачам бразильців, які готові стати, або вже стали справжніми українськими "бандерівцями".

Луїс Адріано

Бажання натуралізувати форварда "Шахтаря" Адріано було ще напередодні Євро-2012 в Україні та Польщі. Гравець нібито також не був проти, але тоді все так і завершилося розмовами. 

У травні 2014 року Луїс Адріано в інтерв'ю одному з українських видань зазначив, що готовий грати за Україну.

"Вже багато років перебуваю в країні, тому, вважаю, міг би зіграти за збірну. І якщо я сам про це говорив, то прошу сприймати всерйоз. Змінити громадянство? Так, з цим не буде проблем", - розповідав він.

Але згодом його викликали до збірної Бразилії. Після цього футболіст передумав ставати "бандерівцем"

Матеус


32-річний бразильський форвард "Дніпра" Матеус також висловив бажання стати українцем. 

"Я щасливий в Україні і відчуваю себе жителем цієї країни. Мені подобаються люди, любов яких я відчуваю. Особливо я щасливий, що познайомився з дружиною Юлею. Це вплинуло на ставлення до всієї країни. Народилася тут донька. А з приводу збірної ... Хто знає. Можливо, якби я був трохи молодшим, про це варто було б подумати. Але в будь-якому випадку, я відкритий для всього - все можливо", - зазначав форвард.

Алекс Тейшейра


25-річний футболіст "Шахтаря" Алекс Тейшейра є одним з найперспективніших півзахисників "гірників". В майбутньому за нього клуб Ахметова може виручити гарні гроші. Але от до збірної Бразилії його не дуже й кличуть. Тому футболіст подумує про збірну України.

"Немає нічого неможливого. Хто знає, як складеться подальша моя доля. Можливо, в один прекрасний день я отримаю запрошення грати за збірну України. Не бачу причин, чому я можу відмовити. Збірна України - дуже хороша команда", - казав Тейшейра.

Даніло Сілва


28-річний "динамівський" фланговий захисник висловив бажання грати у збірній України. За "Динамо" Сілва виступає вже досить давно - з 2010 року. 

"Я тримаю руку на серці під час виконання гімну України, тому що мені дуже подобається в цій країні. Я на 50% українець. Якщо можна вирішити питання зі збірною України, я готовий", - сказав Сілва.

Едмар


Гравець "Металіста" Галовський де Ласерда Едмар у 2003 році приїхав в Україну. Тоді він підписав контракт з "Таврією" із Сімферополя, де виступав до 2007 року. В Україні він познайомився з чарівною дівчиною Тетяною і одружився у 2008 році. Українське громадянство бразилець отримав у 2011-му. В тому ж році, 10 серпня, дебютував у складі збірної України в матчі проти Швеції (0:1). 

"Україна дала мені дуже багато того, що є в житті - сім'ю, більшу частину кар'єри. Тут я провів важливі роки свого життя. Тому я дуже вдячний країні. Дуже люблю Україну. І це по-справжньому!", - казав гравець.

 

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme