"Коноплянка подарував мені 30 хвилин пияцтва", або як в Іспанії та Україні за Коноплянку пили

Матч за Суперкубок УЄФА "Барселона" - "Севілья" (5:4) став для українського новачка червоно-білих справжньою казкою: дебют, забитий гол і герой сотень випитих келихів

"Коноплянка подарував мені 30 хвилин пия…

Суперкубок УЄФА у Тбілісі став найкращим за останні років десять мінімум. Матч, який за змістом гри був досить сумним і ненасиченим зваблював глядача іншим - голами. Саме за них люди так люблять футбол. А у вчорашньому поєдинку за Суперкубок їх було дев'ять.

Початок матчу - взагалі краса. Три голи зі штрафних. Автором двох став прибулець Мессі. 

"Коноплянка подарував мені 30 хвилин пияцтва", або як в Іспанії та Україні за Коноплянку пили - фото 1

Якщо в Іспанії поєдинком насолоджувалися за келихом "Хереса" або пляшкою пива просто дивлячись матч, то в Україні всі очікували на появу Коноплянки. І Женя вийшов на поле, коли рахунок був 4:2 на користь "Барси". Понад 3 млн українців, які офіційно дивилися поєдинок, забули про сон. І Женя не підвів. "Севілья" швидко забила третій гола, а через деякий час і сам Коноплянка відзначився забитим м'ячем. І тут авторо цього тексту зайшов заради цікавості у коментарі до поєдинку на найпопулярнішому виданні Іспанії - Marca. 

"Коноплянка подарував мені 30 хвилин пияцтва", або як в Іспанії та Україні за Коноплянку пили - фото 2

sasusisa: "Конопляніо голасссоооо. Україніо суперстар"

armin_van_"Рейес? Коноплянка грав краще за нього"

Sergi Dj: "Великий Мессі, великий Педро, велика "Барселона", дякуємо "Севільї"

Adriiirm: "Я п'ю за "Севілью", я п'ю за Емері, я п'ю за Рейеса і Бето, а ще - за Коноплянку вип'ю додатково. Він подарував мені ще 30 хвилин пияцтва у цей вечір"

Jumma: "Коноплянка-Коноплянка - часто втрачав м'яч, але забив. Може і продамо за 20 млн, але не сьогодні і не завтра. Проте - за це варто випити".

І можна лише уявити скільки було випито, якщо за статистикою в Іспанії цей матч подивилося понад 5 млн людей.

Українці теж далеко від іспанців не пішли. Матч дивилися як слід.

"Третя стопка за Жеку. Хоча, він четвертий гол забив, тому треба ще дві випить (с) Макс Родіонов.

"Коноплянка після забитого голу кричить "Vamos!!!". Це після неповних 15 хвилин першого офіційного матчу за іспанську Севілью" (с) #Маркиян Ключковский

"Мессі відбирає м'яч у Коноплянки", "Мессі пробиває, влучає у Коноплянку" - Коломойского с его упрямством и жадностью стоило бы выдумать только ради этих фраз комментатора матча. Просто смакую, наслаждаясь каждым словом." (с) Дмитрий Литвинов

Підключився навіть Михайло Добкін. Здивував своїм непатріотизмом, але, то таке.

"Коноплянка подарував мені 30 хвилин пияцтва", або як в Іспанії та Україні за Коноплянку пили - фото 3

Взагалі заради таких матчів потрібно жити. Забитий красень стадіон у Тбілісі, радісні обличчя, купа голів, українець на полі. Женя хоч і не став героєм, але мільйони глядачів біля телеекранів тримав. І нехай рівень браку у нього був близько 80%, бо постійно втрачав м'яч, але, можливо, ще заграє в майбутньому. Головне - забив і став третім українцем після Блохіна та Шевченка, що зробив це у Суперкубку УЄФА. Женя дав привід напитися українцям у цей непростий час, а також іспанським фанам "Севільї". Ну, хоч так. 

 

 

 

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme