"Барселона" програла "Атлетіку" боротьбу за Суперкубок Іспанії

Футбольний клуб "Атлетик" з Більбао став володарем Суперкубка Іспанії

У вирішальному протистоянні "Атлетик" за сумою двох зустрічей здолав каталонську "Барселону" із загальним рахунком 5:1, передає depo.ua.

Матч-відповідь, в якій "Барселоні" на своєму полі необхідно було відіграти чотири м'ячі, завершилася внічию - 1: 1. У першому ж матчі, що відбувся раніше, перемогу здобув "Атлетик" (4:0).

Таким чином, "Атлетик" виграв Суперкубок Іспанії і зробив це вдруге у своїй історії. Вперше цей трофей був завойований ним у 1984 році. "Барселона" ж вигравала Суперкубок країни 11 разів - частіше за всіх в Іспанії.

Автор голу "Барселони" у повторному матчі - Ліонель Мессі, який відзначився на 43-й хвилині. "Атлетик" відігрався завдяки голу Аріца Адуріца (74).

Футболісти "Барселони" з 56-ї хвилини грали в меншості - за агресивні суперечки з арбітром був видалений Жерар Піке. На 86-й хвилині арбітр вилучив гравця "Атлетика" Кіке Солу - за грубу гру.

У матчі за Суперкубок Іспанії зустрічаються діючі чемпіон і володар Кубка країни. У зв'язку з тим, що "Барселона" в минулому сезоні виграла обидва ці турніри, в якості суперника йому був делегований фіналіст Кубка - "Атлетик". У нього у фіналі Кубка Іспанії 30 травня "Барселона" перемогла з рахунком 3: 1.

Більше новин спорту читайте у розділі Depo.Спорт.


Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme