Ісландець пече хліб у киплячому гейзері

Житель Ісландії Віктор Свейнссон придумав незвичайний спосіб випікання хліба. Замість печі він використовує гаряче джерело біля озера Лейгарватн

Режисер Елісон Грассо зняла короткометражку про креативного ісландця, пише Медуза, передає Depo.ua

Грязюка навколо джерел досягає температури 100 градусів – цього достатньо для повільного випікання хліба.

Свейнссон бере каструлю з приготованим тістом, щільно закриває її і закопує у грязюку на добу.

Хліб виходить солодким і за текстурою нагадує кекс

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme