Як Колесников "спалився" з Цигаником

Наїзд Владислава Гельзіна - людини Колесникова - на ведучого "ПроФутболу" Ігоря Циганика підтверджує думку, що "Олімпік" допоміг "Шахтарю"

Як Колесников "спалився" з Цигаником…

У неділю, 27-го вересня, в ефірі аналітичної футбольної програми "ПроФутбол" ведучий Ігор Циганик разом з експертами розібрав дуже дивний матч "Олімпіка" проти "Шахтаря", в якому "гірники" перемогли 3:2, забивши на останніх хвилинах з офсайду. 

У своїй промові до сюжету Ігор Циганик використав фрази, які дуже не сподобалися президенту "Олімпіка" - Владиславу Гельзіну. Ведучий казав, що у нього "було відчуття, що "Олімпік" програє", а також - "Останні 10 хвилин матчу "Олімпік" - "Шахтар" було гидко дивитися". 

Люди, які щось розуміють у футболі, або просто фанати, які знають елементарні правила гри і слідкують за "Олімпіком" дуже давно, дійсно могли помітити, що донецьке дербі в останні хвилини гралося досить дивно. Але мова не про це.

Президент "Олімпіка" Владислав Гельзін відреагував на "наїзд" програми, що виходить на телеканалі Коломойського, і грізно відповів Циганику у "Фейсбуці" клубу. Там він розповідав, що Циганик - "пішак" та звичайний "клоун-істеричка", який чимось ображений на "Олімпік". Також Гельзін вважає, що хтось хоче "втопити" донецький клуб у важкий час і придумує історії з договірними матчами, участю в тоталізаторах, а тепер ще й "здачу" гри "Шахтарю" видумали. І у відповідь на такі дії журналіста Гельзін не тільки подав у КДК ФФУ скаргу, але і побити Циганика готовий. 

"Мені б хотілося дати йому по-чоловічому. І дати так, пристойно, але я цього робити не можу, тому що це неправильний метод", - сказав Гельзін Football.ua.

Чому так переживає людина Колесникова

"УЄФА підозрює 12 матчів "Олімпіка". Це не видумка - реальні слова віце-президента ФФУ та голови комітету з етики та чесної гри Ігоря Кочетова. Також під підозру ФФУ потрапив матч минулого сезону "Олімпік" - "Металіст" (2:1), але доказів "договірняка" не знайшли, не вийшло. Але у Федерації покарали "молодіжку" донецького клубу за договірні матчі, знявши 6 очок та наклавши штраф у сумі 200 тис гривень. Таким чином ФФУ визнала, що донецький клуб грає "договірняки". Ну і куди ж без слів головного борця з договірними матчами у Європі, глави Federbet, Франческо Баранки, який заявляв, що "Олімпік" - це команда, яка найбільше залучена у дивні матчі". Про численні журналістські розслідування дивних ставок на матчі "Олімпіка" годі й казати. 

Але Гельзіну байдуже, бо це все - "змова" проти клубу. Насправді президент "Олімпіка" злякався такої уваги до своєї персони і банально мав відповісти на чергові звинувачення хоч щось. Проте, він зробив це так безглуздо, що тепер і сумнівів не виникає в тому, що "Олімпік" грає дивні матчі. Їх і так не було у людей, які спостерігали гру оборони команди в матчі з "Шахтарем". А неадекватна реакція людини Колесникова лише підтвердила факт цього "дивного" дербі. 

Гельзін вважає, що хтось топить його клуб, каже про проблеми з Прем'єр-лігою щодо спонсорських грошей, натякаючи, що за негативом в адресу клубу стоїть Коломойський. За такою логікою, виходиить, що всі журналісти, які бачать дивний характер ігор "Олімпіка", працюють на дніпропетровського олігарха. Можливо, скоро навіть мільйонерами стануть, бо багато всього пишуть. Але у цій історії є добра новина - читаючи коментарі на популярних спортивних ресурсах країни можна зробити висновок, що Гельзіну майже ніхто не вірить. Виникає лише питання до ФФУ, чому там нічого не роблять, якщо навіть в УЄФА побачили "дивні матчі".

 

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme