Що Ахметов відповість Захарченку на запрошення у Донецьк

"Шахтар" запросили у Донецьк. Ахметов наразі не погодився, але і не відмовився

Що Ахметов відповість Захарченку на запр…

Олександр Захарченко красиво потролив Ріната Ахметова. 

"У нас немає ніяких підстав, щоб проводити футбольні матчі першості України. Тому ФК "Шахтар" може повернутися в Донецьк, якщо відмовиться від українського чемпіонату з футболу. "Шахтар" може грати в Донецьку, але тільки в першості "ДНР", - сказав міністр спорту "ДНР" Мішин.

Ця людина говорить те, що в її вуста вкладе Захарченко.

Виходить, що "ДНРівська" шістка поплутався у своїх словах: спочатку хотів створити власний "Шахтьор", а тепер запрошує "Шахтар".

Всім зрозуміло, що Ахметов не поїде в "ДНР". Але на ділі така заява Захарченка мала під собою одну мету - спровокувати Ахметова на відповідь.

Мовляв, якщо Ахметов скаже (під Ахметовим розуміється і гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін, головний мовник олігарха), що повернеться на Донбас лише після того, як звідти виженуть всіх терористів - ці слова вкладуть у вуха донбаському електорату, який підтримує "ДНР", але згадує про Ахметова благодійника, що їх годує. З месії Рінат Леонідович відразу перетвориться на ворога. 

Якщо ж Ахметов промовчить, ніяк не відреагує на ці слова - в Україні йому обов'язково пригадають про це. Мовляв, не сказав їм, щоб забиралися геть з українського міста. Його і без того зіпсований імідж через "загравання" із бойовиками та різними чутками про наявність людей у владі "ДНР", впаде ще нижче.  

На момент написання матеріалу жодної реакції від ФК "Шахтар" не надійшло.

Навіщо ж Захарченко підставляє олігарха? В "ДНР" точиться боротьба за сфери впливу між росіянами та так званими "ахметівцями". І Захарченко, схоже за все, не на стороні олігарха. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme