Навіщо Маркевич "поливає" Коломойського

Головний тренер "Дніпра" зсередини знищує атмосферу в команді, а також "розкладає" власника Коломойського

Навіщо Маркевич "поливає" Коломойського…

Мирон Маркевич продовжує запускати у ЗМІ інформацію, яка останнім часом нагадує "смертельні фейки" стосовно "Дніпра".

Ледь не щодня з'являються несамовиті інтерв'ю, де Маркевич виступає ледь не жертвою у "пащі" Коломойського.

"Взагалі не бачу майбутнього у команди. З таким ставленням не бачу. Відверто кажу, та команда себе зжила.", - скиглить Маркевич.

"Якщо вони хочуть, щоб у "Дніпрі" була серйозна команда, то потрібно, по-перше, потихеньку робити іншу, нову команду. І по-друге - треба серйозне ставлення до неї. Реакції керівництва клубу ніякої немає. Поки що тільки розмови", - продовжує Маркевич критикувати Коломойського.

Ну і додається до цього всього - відставка: "Справа не в мені. Я хоч завтра можу подати у відставку. Може, якийсь інший тренер бачить інакше. Зі мною ніяких проблем не буде".

Мовляв, відпустіть мене нарешті. Контракт Маркевича з "Дніпром" розрахований до 2017 року. Щоб піти хоч зараз потрібно два варіанти: згода Коломойського, якої немає, або одностороннє розірвання контракту і сплата Маркевичем солідних відступних. 

Йти на другий варіант Маркевич не хоче - дорого. Може навіть $1 млн втратити. Тому головний тренер клубу вирішив діяти радикальніше. Маркевич не тільки критикує Коломойського у ЗМІ, він постійно сіє паніку навколо команди, "мочить" футболістів, які ходять по полю за великі гроші. Вчора, наприклад, ЗМІ взагалі сколихнула новина, що "Дніпро" розпускають. Це Маркевич розповів, що гендиректор Стеценко у нього за спиною зустрівся з командою і пообіцяв всіх відпустити - безкоштовно.

Інформація про зустріч підтвердилася, але ж безкоштовно відпускати нікого "Дніпро" не планує. 

І такі речі виливаються перед останньою грою у Лізі Європи з "Русенборгом", яка, щоправда, ніякого значення вже немає, бо клуб Коломойського втратив всі шанси на плей-офф.

План Маркевича

Тренер хоче піти. Коломойський не відпускає, на контакт не виходить. Більше того, Маркевич з часів "Металісту" звик самостійно все контролювати у команді. В "Дніпрі" ж йому кажуть "тренуй, а з іншими питаннями ми розберемося". Це тренеру не подобається. Стосунки Маркевича з гендиректором Стеценком жахливі. 

Наразі Мирон Маркевич робить все, щоб набриднути Коломойському настільки, щоб той таки відпустив його. Всі ці інтерв'ю у ЗМІ, слова про жахливу ситуацію в клубі, не більше, ніж інформаційна війна заради відставки. Звичайно, з деякими речами можна і погодитися - "Дніпро" грає погано. Але щодо Маркевича не все так просто.

За нашою інформацією у нього є варіант з роботою у збірній Україні, а також ходять чутки про контакти з Ярославським, який має повернути собі "Металіст".

Ці варіанти кращі за нинішню роботу в "Дніпрі", де фахівець зовсім нічого не вирішує. 

Коломойському потрібно відпускати Маркевича - 100%. Нічого доброго з ним вже не буде - лише інформаційний "треш". Але зробити це варто взимку, після того, як буде знайдений новий тренер. Ним може стати, наприклад, Юрій Калитвинцев або Павло Яковенко - гарні спеціалісти. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme