Хто така Олімпійська чемпіонка з України, яка покохала речника Путіна (ФОТО)

Олімпійська чемпіонка з фігурного катання родом з України Тетяна Навка заявила, що вийде заміж за прес-секретаря президента Росії - Дмитра Пєскова

Хто така Олімпійська чемпіонка з України…

Тетяна Навка народилася у Дніпропетровську у 1975 році. Батьки, економіст Раїса Анатоліївна та інженер Олександр Петрович, у молодості займалися спортом. Тетяна з дитинства захопилася фігурним катанням і вперше вийшла на лід у 5 років. 

У 1988 році 14-річна фігуристка переїхала в Москву в групу легендарної Наталії Дубової (спортклуб "Москвич"), яка обрала її серед безлічі юних спортсменок і поставила в пару з Самвелом Гезаляном. Тренувалися спочатку в Льодовому Палаці в Сокольниках, потім пара була відібрана Дубовою, уклала контракт у США, для тренувань в Північній Америці. Так Навка опинилася в Нью-Джерсі, в США прожила понад 15 років.

Навка та Газелян виступали за збірну СРСР, а після розвалу країни вони розпочали виступати за Білорусь. 

З 1996 по 1998 рік партнером Навки був Микола Морозов. Ця пара також представляла Білорусію, ставала переможницею Меморіалу Карла Шефера, брала участь в Олімпійських іграх в Нагано. У 1996 році в США Тетяна потрапила в поле зору нового тренера - кумира своєї юності, екс-чемпіона світу Олександра Жуліна, з яким відносини розпочалися у 1994 році. Навка народила Жуліну доньку Олександру у 2000 році, а у 2010 році подружжя розійшлося. 

Хто така Олімпійська чемпіонка з України, яка покохала речника Путіна (ФОТО) - фото 1

З 1998 року Навка виступала за Росію в парі з Романом Костомаровим. Саме у парі з ним вона здобула "золото" ОІ-2006 у Турині. Після перемоги спортсмени завершили кар'єру і виступали лише з показовими номерами, брали участь у льодових шоу на замовлення російського ТБ.

Навка та Путін

Хто така Олімпійська чемпіонка з України, яка покохала речника Путіна (ФОТО) - фото 2

Після "золота" на ОІ-2006 Навку запросили на зустріч з Путіним до Кремля, де вона пожалілася, що не має квартири у Москві. Згодом їй та Костомарову надали бажану житлову площу у столиці Росії. 

Навка та роман з Пєсковим

Хто така Олімпійська чемпіонка з України, яка покохала речника Путіна (ФОТО) - фото 3

Роман з прес-секретарем президента Росії Пєсковим у Навки розпочався в 2012 році. Дружина Пєскова Катерина розповідала, що з чоловіком щось було не так вже у 2011 році. Пізніше Катерина дізналася, що Пєсков зраджував її з Навкою, яка тривалий час була доброю подругою прес-секретаря. Навка дуже часто з'являлася з Пєсковим на важливих подіях, тому чутки про роман почалися ще у 2011 році.  Вже у 2014 році Навка народила другу доньку Надію, а нещодавно сама фігуристка підтвердила, що готова вийти заміж за Пєскова. Весілля має відбутися 1-го серпня в Сочі.  

Хто така Олімпійська чемпіонка з України, яка покохала речника Путіна (ФОТО) - фото 4

Хто така Олімпійська чемпіонка з України, яка покохала речника Путіна (ФОТО) - фото 5

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme