Вінницький капелан готує сюрприз для бійців

Отець Віктор відновлює й укомплектовує спортзал для бійців 131-ого окремого розвідувального батальйону

Вінницький капелан готує сюрприз для бій…

Керівник капеланської служби Вінницько-Брацлавської Єпархії УПЦ Київського Патріархату ієрей Віктор Чверкун відновлює й укомплектовує спортзал для бійців 131-ого окремого розвідувального батальйону. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "День".

Незабаром бійці повернуться із зони АТО на постійне місце дислокації. На території військової частини є спортзал, але він тривалий час не використовувався за призначенням. Отець Віктор написав на своїй сторінці у "Facebook" про те, що треба підготувати для хлопців спортивний подарунок, який спонукатиме їх вести здоровий спосіб життя і забути про шкідливі звички, закликав усіх небайдужих допомогти у зборі спортивного інвентарю.

"Майже у кожного вдома є гирі, гантелі, штанги, які займають місце, але не використовуються. Прошу поділитися ними з українськими захисниками. У приміщенні одночасно можуть тренуватися до ста бійців. Завдяки добрим людям, ми вже знайшли канати, зараз плануємо придбати кілька матів. Потроху збираємо гантелі. Я гадаю, що для хлопів буде корисно, якщо після виконання бойових завдань у зоні АТО вони займатимуться спортом. Це піднесе їм духовний настрій, дасть більше енергії, сили і завзяття йти боронити Україну", – каже священик.

Жоден боєць, як каже капелан, не знає про те, що у військовій частині волонтери укомплектовують спортивний зал до їхнього приїзду. Це буде сюрприз. Кожен, хто хоче допомогти у цій справі, може зателефонувати Віктору Чверкуну за номером (098) 53-64-418.

Нагадаємо, у Вінниці військова частина взяла у штат капелана.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme