UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Кам'янці в Старій фортеці презентують військовий арт

У рамках відкриття туристичного сезону-2017 експозицію розгорнули в Старому замку

У Кам'янці в Старій фортеці презент…

З ексклюзивними роботами культурно-мистецького проекту "Військово-польовий АРТ" у Кам'янці можна ознайомитись вже сьогодні, 21 квітня, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією мерії.

До уваги гостей виставки до вікдриття турсезону запропонували предмети, що мають суто військове походження – амуніцію, обладнання, технічні засоби самозахисту, привезені із зони бойових дій на Донбасі.

Головна родзинка цих речей у тому, що вони оздоблені візерунками українського народного мистецтва - кожeн атрибут просякнутий творчістю. Адже суть проекту – перетворити військові предмети із зони АТО на арт-об'єкти із національною символікою.

Проект, об'єднав понад сотню митців народного декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва із різних областей України, у тому числі і Кам'янця-Подільського.

У рамках виставки, що триватиме до 15 травня, планується проведення майстер-класів, тренінгів, лекцій, індивідуальної терапії з вояками-учасниками бойових дій та членами родин військовослужбовців, а ще - арт-терапія з дітьми.

Нагадаємо, подібний проект уже втілили на Тернопільщині.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme