UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Сімейна сварка на Черкащині завершилася стріляниною

Чоловік під час конфлікту вистрелив декілька разів з рушниці і втік до лісу

Сімейна сварка на Черкащині завершилася…

До Черкаського відділення поліції звернулися жителі Черкаського району з повідомленням про те, що на сусідському подвір'ї відбулася стрілянина, пише Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група в повному складі, керівництво ГУНП, представник дозвільної системи, кінолог зі службовою собакою та спецпризначинці.

На місці події було встановлено, що в будинку відбулась сімейна сварка між 20-річною місцевою мешканкою, її рідними та її 30-річним чоловіком. У розпалі конфлікту чоловік здійснив декілька пострілів з рушниці та прихопивши з собою зброю втік в напрямку лісу.

На пошуки озброєного чоловіка було направлено групу співробітників роти особливого призначення та кінолог з собакою у відповідній екіпіровці. Вжитими оперативно-розшуковими заходами місцезнаходження зловмисника було встановлено. На даний час з ним працюють слідчі, зброя вилучена.

За даним фактом слідчим відділенням Черкаського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини першої статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 18 квітня черкаські поліцейські затримали 30 озброєних чоловіків в будівлі "Черкасиобленерго".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme