У Харкові водій вантажівки протаранив припаркований легковик та втік

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждалих немає

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі патрульної поліції, 18 квітня, патрульні отримали інформацію про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Малинівській.

За відомостями поліції, заявник повідомив правоохоронцям про те, що на деякий час залишив свій автомобіль Kia Rio припаркованим на узбіччі, а коли повернувся, побачив на автомобілі пошкодження.

Під час огляду місця події патрульні виявили на четвертому поверсі найближчого будинку камеру зовнішнього спостереження. Переглянувши відео з цієї камери, поліцейські побачили момент дорожньо-транспортної пригоди. Винуватцем ДТП виявився водій "Газелі" однієї із торгових фірм.

Правоохорнцям вдалося зв'язатися з директором підприємства, після чого на місце дорожньо-транспортної пригоди приїхав винуватець події. Чоловік зізнався патрульним, що, рухаючись заднім ходом, не впевнився у безпеці маневру та скоїв наїзд на авто Kia Rio..

Патрульні склали на водія "Газелі" відповідні адміністративні матеріали, які в подальшому передадуть до суду. Тепер водієві, який поїхав з місця ДТП, окрім штрафу загрожує позбавлення права керування транспортними засобами.

Як повідомляв Depo.Харків, на Павловому Полі невідомий водій на іномарці зніс паркан

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme