Харків'ян попередили про відключення води

У частині Немишлянського і Слобідського районів через ремонтні роботи тимчасово відключать водопостачання

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі КП "Харківводоканал", у в зв'язку з проведенням планово-попереджувального ремонту на водопровідних мережах з 8:00 26 квітня до 8:00 27 квітня буде припинене водопостачання частини будинків Немишлянського та Слобідського районів.

Так, води не буде на території Немишлянського району, обмеженої проспектом Московським, проспектом Льва Ландау, річкою Немишля, проспектом Тракторобудівників, вулицею Харківських Дивізій, вулицею Танкопія, вулицею Енергетичною.

Також не буде води в частині Слобідського району, обмеженої селищем Артема, вулицею Енергетичною, проспектом Московським, вулицею Балашовською, залізничним полотном, проспектом Гагаріна, вулицею Ньютона, вулицею Машинобудівною, вулицею Малишева, вулицею Ньютона, вулицею Морозова, проспектом Героїв Сталінграда, проспектом Петра Григоренка до вулиці Танкопія.

Довідка Depo.Харків. КП "Харківводоканал" – комунальне підприємство, яке забезпечує водопостачання мешканцям Харкова. Створене в 2011 році. Підприємство здійснює забір, очищення, транспортування і реалізацію води споживачам Харкова та Харківської області, а також - прийом, відведення, перекачування, повну механічну та біологічну очистку стічних вод, що надходять від населення, комунально-побутових і промислових підприємств Харкова.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme