Фашист Дугін лютує, що Росія остаточно не вбила Донбас війною

Ідеолог "Новоросії" Олександр Дугін розкритикував, що Росія не довела до кінця війну на Донбасі

Як передає Depo.Донбас, про це Дугін розповів у інтерв'ю російському журналу "Изборский клуб".

Він заявив, що бачить у ситуації, що склалася на Донбасі, "половинчастість" і незавершеність.

"Ми не взяли Новоросію, ми не втратили Новоросію. Ми не утрималися від дії, ми не завершили дію. Проте, заплатили ми по повній - як ніби завершили дію і взяли Новоросію. І здійснили всі, що хотіли. Уявіть: ви дивитеся тільки півфільму, але заплатили повну ціну, а отримали по пиці і вас вигнали на смітник. І фільм продовжує йти, хтось його дивиться. Ситуація вкрай болюча, патологічна з Донбасом", - заявив він.

Дугін зазначає, що хоча Росія і не визнає цю війну, однак зазнає втрат.

"...Ми її не визнаємо, не ведемо. Разом з тим, ми отримуємо реальний збиток, реальні втрати. Ми періодично погрожуємо, що визнаємо федералізм, тобто, Донбас в складі України. Населення цього категорично не хоче - вона не за цим страждала. Стільки жертв! І все ж, коли доходить до піку, і здається, ось Росія зрадила Донбас, взагалі відмовилася від нього, - раз! - і ми ніби виходимо з якогось "процесу", - каже він.

Дугін також зазначає, що розуміє, чому поведінку Росії в даному випадку у світі ніхто не може зрозуміти.

"Наполовину розтрощила голову і ще говорить, що з цієї напіврозбитою головою, раптом пропонує їй полікуватися або лається. Але це огидно! Наша поведінка - огидна. Почав вбивати - убий, не хочеш вбити - відійди. Навіщо все просто поганити?", - обурюється Дугін.

При цьому він зазначає, що через таку критику його перестали кликати на збіговиська російських пропагандистів.

"Через те, що я відмовляюся прославляти цей геніально хитрий план, це каліцтво, оспівувати його як велику мудрість всіх часів і народів. Потворність і є потворність! Причому, злочинна, кривава, нечесна потворність. Коли я це кажу, мені кажуть, що я розкачую човен. А я правду кажу і нічого не розкачую. Я цілком прихильник Путіна, Росії...Але коли показують кінь і кажуть "це кішка", я все-таки кажу - ні, це не кішка. При всій диикій любові до Путіна - ні", - каже Дугін.

Нагадаємо, що Дугін - російський політик - шовініст та українофоб, один з авторів концепції "руского міра" і "Новоросії". З 2016 Дугін - головний редактор телеканалу "Царгород ТВ", а також член ультранаціоналістичного "Ізборськ клубу".

Як повідомлося раніше Depo.Донбас, Дугін заявляв, що "якщо Вірменія повернеться до Заходу в цей важкий для Росії період, буде стерта з лиця землі".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme