Проблеми із бензином дісталися "ДНР": Видають по талонах, не більше 10 літрів

Слідом за "ЛНР" дефіцит бензину розповсюдився і на окуповану Донеччину

Проблеми із бензином дісталися "ДНР": Ви…

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на Головне управління розвідки МО України.

Повідомляється, що на теперішній час у містах окупованих територій Донецької та Луганської областей відмічається зростання дефіциту паливо-мастильних матеріалів.

"Зокрема, бензин марки "А-95" відпускається виключно по талонах, а в окремих випадках не більше 10 літрів на транспортний засіб", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що місцеве населення намагається вирішити зазначену проблему через особисті знайомства з представниками "силових структур", закуповуючи пальне з їхніх запасів.

Нагадаємо, на початку квітня у соцмережах з'явилися повідомлення від жителі окупованої Луганщини про дефіцит пального, що назріває.

Тоді повідомлялося, що бензину на заправках майже немає і водії запасаються газом.

Як повідомлялось раніше, у жовтні 2015 року у Луганську та Донецьку склалась важка ситуація з нестачею пального. У місті спостерігаюлися черги не тільки за бензином, але й за дизельним пальним.

Луганські окупанти обіцяли, що проблема буде вирішена з 1 грудня. Для цього, ніби-то, створили нову структуру - "Луганскнефтепродукт", яка буде заниматися поставками палива.

Натомість, 1 грудня стало відомо, що ревізійна комісія Генштабу Росії виявила розкрадання пального ватажками "ЛНР" та "ДНР".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme