UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Портрет типового хмельницького хулігана склали патрульні

Майже за рік в Хмельницькому зафіксували 450 випадків хуліганства

Портрет типового хмельницького хулігана…

З початку роботи патрульної поліції у Хмельницькому копи склали та відправили на розгляд до суду близько 450 протоколів за хуліганство, повідомляє Depo.Хмельницький.

Портрет типового правопорушника, який вчиняє дрібне хуліганство: чоловік 31 - 40 років, що "дозволяє собі вольності" у вихідні дні близько опівночі, поруч цілодобових магазинів та нічних закладів в центрі міста. До того ж нетверезий.

Найчастіше хуліганство виражається у нецензурній лайці та образливому чіплянні до громадян.

"Дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян досить поширене правопорушення серед жителів нашого міста, - каже речник патрульної служби Роман Мартинюк. І нагадує: - За дане правопорушення, відповідальність передбачена ст.173 КУпАП - штраф від 51 до 119 гривень або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин чи виправні роботи на строк від 1 до 2 місяців з відрахуванням 20% заробітку. До порушника також можуть застосувати стягнення у вигляді адміністративного арешту на строк до 15 діб."

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme