Поліція попереджає про сніг та ожеледицю на дорогах Донеччини

На території Донецької області 19-21 квітня прогнозується дощ, місцями сильний, на півночі дощ з мокрим снігом, зниження температури у повітрі 0-5°С

Поліція Донеччини повідомляє, що на дорожньому покритті може виникнути ожеледиця, передає Depo.Донбас.

Правоохоронці нагадують водіям про неухильне дотримання Правил дорожнього руху. Необхідно бути дуже обережними на дорогах, вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу.

"Під час поїздок в умовах недостатньої видимості необхідно максимально знизити швидкість і збільшити дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду. Крім того, необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар", - йдеться у повідомленні.

Доцільно також відмовитися від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій.

Якщо виникає необхідність зупинитися, то швидкість потрібно знижувати поступово. При зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію.

Нагадаємо, в декількох областях України, зокрема на Дніпропетровщині, Запоріжжі, Херсонщині, Харківщині, випав сніг, а температура повітря сягає 0-5 градусів.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme