На Дніпропетровщині негода залишила без світла дві сотні населених пунктів

Негода на Дніпропетровщині привела до обриву високовольтних ліній електропередачі

Про це йдеться у повідомлені прес-служби ДТЕК "Дніпрообленерго", передає Depo.Дніпро.

19 квітня на Дніпропетровщині через сильний вітер та снігопади було знеструмлено 126 ліній електропередач 6-10 кВ, 1633 трансформаторні підстанції. Без електроенергії залишилися 190 населених пунктів.

Найбільш складна ситуація склалася в Дніпропетровському, Царичанському, Верхньодніпровському, Нікопольському та Новомосковському районах.

"Зусилля енергетиків спрямовані на якнайшвидше відновлення електропостачання знеструмлених населених пунктів. В першу чергу - включення в роботу високовольтних ліній електропередачі 6-35 кВ і об'єктів, що забезпечують життєдіяльність міст і селищ, які постраждали від сильного снігопаду і поривчастого вітру. У планах: якщо не погіршиться погода, завершити роботи до кінця завтрашнього дня - 20 квітня, і повністю відновити порушене електропостачання", - йдеться у повідомлені.

Як раніше повідомляв Depo.Дніпро, у Дніпрі повалені дерева залишають будинки без світла і "стукаються" в оселі людей. Буран валив дерева та наніс снігу по коліно. У Нікополі Дніпропетровської області через негоду відмінили заняття у школах. Міський голова Дніпра розпорядився припинити заняття у школах до п'ятниці включно. На трасах Дніпропетровщини заборонили рух пасажирського транспорту.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme