UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вже з наступного понеділка розпочнуться комісійні перевірки автошляхів Хмельниччини

Фахівці перевірять автошляхи на предмет їх придатності після зими

Вже з наступного понеділка розпочнуться…

Починаючи із 24 квітня представники Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області, облавтодору та Нацполіції приступлять до весняного комісійного огляду автомобільних доріг загального користування, інформує Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу автодору.

У ході практичного етапу обстеження фахівці перевірятимуть автомобільні дороги та залізничні переїзди області щодо їх придатності до експлуатації після зимового періоду та з метою визначення необхідних об'ємів ремонтних робіт при підготовці їх до літнього періоду експлуатації.

Наразі, триває підготовчий етап, під час якого складаються спільні графіки комісійних обстежень, проводиться підготовка виробничих баз та спеціальної дорожньої техніки.

Окрім фахівців, до складу комісії також включили представників ЗМІ та громадських організацій.

Особливу увагу під час обстеження планується приділити облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків маршрутного орієнтування схемам організації дорожнього руху.

Усі виявлені у ході огляду недоліки в утриманні доріг та обсяги першочергових робіт фіксуватимуться в актах та приписах, які будуть доведені підряднику задля їх якнайшвидшої ліквідації.

Нагадаємо, дорожники краю прибрали 20 км узбіч.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme