UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Мелітополі презентували книгу про АТО

Презентації нової книги Андріса Лагздукалнса "Ротний (зона АТО)" відбулася в Мелітопольському міському краєзнавчому музеї 14 квітня 2017 року о 12:00

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на РІА Мелітополь.

Нова книга про Україну та українців, про людей, увергнутих в жах війни в 21-му столітті. У столітті прогресу, загального людинолюбства, братства. Це кілька днів з життя роти десантників, волонтерів та простих людей, які волею долі опинилися в зоні проведення антитерористичної операції. Книга про причини виникнення розколу України, про шляхи припинення війни, словами звичайних людей. Людей по обидві сторони Війни.

Вже три роки триває війна на сході України. Військовий конфлікт був розпочатий російськими загонами вторгнення у квітні 2014 року на території українського Донбасу після захоплення Росією Криму, серії проросійських виступів в Україні і проголошення "державного суверенітету" ДНР. Конфлікт має характер міжнародного, і став продовженням російської збройної агресії проти України. За географічним масштабом конфлікт є локальним і охоплює частини Донецької і Луганської областей України.

Нагадаємо, як раніше писав портал Depo.Запоріжжя, уЗапоріжжі презентували третій том книги "Усна історія російсько-української війни".

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme