Столичні Святошин, Голосієво і Солом'янку "відрізали" від гарячої води

З 18-19 квітня частина жителів Святошинського, Голосіївського та Солом'янського районів залишаться без гарячої води у зв'язку гідравлічними випробуваннями мереж

Столичні Святошин, Голосієво і Солом&#03…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу ПАТ "Київенерго".

Також випробування триватимуть в Оболонському та Подільському районах.

"З 18 по 27 квітня випробування тепломереж проводитимуться від станції теплопостачання "Біличі" та районних котелень "Теремки" та "Мінська"", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим відключили гарячу воду для 233 житлових будинків, 9 лікувальних закладів, 12 дитсадків, 11 шкіл та 65 відомств у Святошинському районі; 80 житлових будинків, 2 лікувальних закладів, 6 дитсадків, 4 шкіл та 22 відомств в Оболонському районі; 5 житлових будинків та 4 відомств у Подільському районі; 29 житлових будинків, 3 дитсадків, 2 шкіл, 6 відомств у Голосіївському.

З 19 квітня по 2 травня випробування тепломереж проводитимуться від районної котельні "Микільська Борщагівка".

У зв'язку з цим, починаючи з 16:00 18 квітня розпочнеться охолодження системи з наступним відключенням гарячої води для 511 житлових будинків, 6 лікувальних закладів, 35 дитячих садків, 22 шкіл, 140 відомств у Святошинському районі та 4 житлових будинків і 4 відомств у Солом'янському районі.

Дізнатися терміни проведення гідравлічних випробувань на кожній вулиці міста можна за допомогою спеціального сервісу на сайті "Київенерго".

Додамо, що з 18 квітня по 4 травня в чотирьох районах Києва очікується планове відключення гарячої води.

Нагадаємо, з 10 квітня у Києві стартували гідравлічні випробування столичних тепломереж. У зв'язку з цим гарячу воду відключили в Шевченківському, Оболонському та Подільському районах столиці.

Додамо, що минулого року ПАТ "Київенерго" розпочинало гідравлічні випробування тепломереж у зв'язку з підготовкою до опалювального сезону 14 квітня.

Довідка. Гідравлічні випробування – це метод діагностики, що застосовується компанією щороку в міжопалювальний період з квітня по серпень, щоб завчасно виявити та полагодити пошкоджені та зношені ділянки тепломереж. Випробування технологічно неможливо провести без відключення гарячої води.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme