UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Новий прокурор Мелітополя задекларував нерухомість і автівки. Майже все йому не належить

Новопризначений прокурор Мелітополя Костянтин Бандура задекларував два будинки і квартиру, але вказав, що володіє лише кількома "квадратами", а з двох автівок жодна йому не належить

Новий прокурор Мелітополя задекларував н…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжяз посиланням на електронну декларацію, яку Костянтин Бандура заповнив 21 квітня.

Уся нерухомість новопризначеного прокурора очікувано розташована у Миколаєві, адже звідти з'явився Бандура на Запоріжжі. Новопризначений прокурор задекларував житловий будинок площею 217 квадратних метрів, який належить жінці на ім'я Любов Григорівна Бандура (можливо це мати нового мелітопольського прокурора), також він задекларував квартиру площею 68 "квадратів", якою володіє навпіл з тією ж самою Любов'ю Григорівною. Окрім того, дружина прокурора Ольга Бандура задекларувала житловий будинок площею 159 квадратів, однак він теж їй не належить - право користування закріплено за якоюсь Антоніною Миколаївною Пшеничною.

У подружжя дві автівки: Toyota Cruiser 2008 року випуску - у прокурора та BMW X3 2012 року випуску - у дружини Ольги. Утім, права власності на авто належать іншим людям, виходячи з прізвищ родичам прокурора - Владиславу Бандурі і вже згаданій Любові Бандурі.

Заощаджень прокурор не декларував. Його зарплатня в 2016 році становила 181 703 грн, дружини, яка також працює в органах прокуратури, - 137 206 грн. Окрім основного доходу Костянтин Бандура отримав подарунок на суму 256 грн, та профспілкову виплату у сумі 200 грн.

Нагадаємо, Костянтина Бандуру було призначено прокурором Мелітопольської місцевої прокуратури 13 квітня. Сьогодні, 18 квітня, колективу прокуратури його представив облпрокурор Валерій Романов, який в один час з Бандурою працював в органах прокуратури Миколаївської області.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme