UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Запоріжжі судитимуть батька з 17-річним сином, що за 5000 грн зарізали сусіда

Правоохоронці закінчили досудове розслідування за фактом вбивства 66-річного жителя села Зеленопіль Більмацького району, яке скоїли сорокарічний чоловік та його 17-річсний син

Про це порталу Depo.Запоріжжя повідомили у прес-службі прокуратури Запорізької області.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно двох мешканців Розівського району області, які на початку січня цього року вбили свого літнього сусіда та заволоділи його грошима, затверджено прокуратурою і скеровано до суду.

Судитимуть зловмисників за ч. 4 ст. 187, п.п. 6,12 ч.2 ст. 115 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством небезпечним для життя, під час якого вчинене умисне вбивство з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб). Окрім того, батько відповідатиме ще й за ч.2 ст.304 КК України за втягнення неповнолітнього сина в злочинну діяльність.

Нині обидва зловмисника перебувають під вартою, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, труп 66-річного жителя села Зеленопіль був знайдений в його власному будинку 10 січня. Чоловіка вбили ножем. Речі в хаті були розкидані. Поліція встановила, що вбивство вчинили 40-річний сусід загиблого та його 17-річний син. Згодом стало відомо, що до скоєння злочину родина готувалася. Батько попередив свого 17-річного сина, що вони йдуть вбивати людину. Поцупили у пенсіонера 5 тисяч гривень.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme