На Росії назвали найбіднішого депутата Законодавчих зборів Кубані

Депутати Законодавчих зборів Краснодарського краю відзвітували про свої доходи та майно за 2016 рік

На Росії назвали найбіднішого депутата З…

Як передає Depo.Кубань, відповідний документ опублікований на сайті Законодавчих зборів Краснодарського краю.

Згідно опублікованих даних, менше всіх серед депутатів за 2016 рік заробив член комітету з питань промисловості, будівництва та житлово-комунального господарства Олексій Гусак. За 2016 рік його дохід склав 115,8 тис. рублів. У його користуванні також значиться житловий будинок площею 42 кв.м, а також автомобіль BMW 325i. Гусак вже ставав найбіднішим депутатом - у 2014 році він заробив 68,4 тис. рублів.

Найбільший дохід в 2016 році - у члена комітету з питань промисловості, будівництва та житлово-комунального господарства Сергія Прокопенка. Він є гендиректором і співвласником ТОВ "Фітнесленд". Крім того, йому належить ТОВ "МЛЕД", а також частки більш ніж у 15 компаніях. За 2016 рік заробіток Прокопенка склав 226,7 млн руб. Серед майна депутата також вказані дві земельні ділянки площею 43 сотки та 1,5 га, автомобілі - Bentley Flying Spur і Range Rover. У 2014 році дохід Прокопенко склав 158,2 млн рублів.

На другому місці за рівнем доходів виявився член комітету з питань санаторно-курортного комплексу і туризму Федір Янішогло, заробіток якого за 2016 рік склав 148,8 млн руб, на третьому місці - член комітету з фінансово-бюджетної, податкової та економічної політики Петро Галенко з 135,9 млн руб.

Як повідомляв Depo.Кубань, комітет Держдуми підтримав законопроект, згідно з яким отамани казацьких товариств будуть зобов'язані звітувати про свої доходи та витрати.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme