UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Харківщині троє водіїв "залізних коней" потрапили у ДТП

У Харківській області сталися три ДТП за участю двоколісного транспорту

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, перша аварія сталася 16 квітня близько 14:15 на вулиці Бєлова в селищі Курилівка Куп'янського району.

За даними поліції, 50-річний водій мотоцикла "Ява" з'їхав у кювет. Постраждалого із забиттям голови доставили до лікарні. Після надання медичної допомоги від госпіталізації він відмовився.

Цього ж дня близько 22:20 на вулиці Європейській в Ізюмі 33-річний водій автомобіля "Шкода Октавія", виїжджаючи з прилеглої території на автодорогу, не надав перевагу мопеду "Віпер" під керуванням 16-річного підлітка, та скоїв з ним зіткнення. Внаслідок аварії водій мопеда та його 16-річний пасажир з тілесними ушкодженнями звернулись до медичного закладу. Після надання допомоги були відпущені додому.

Наступного дня близько 15:30 в на вулиці Луначарського в Мерефі 27-річний водій мотоцикла "Іж", не впоравшись з керуванням, з'їхав на узбіччя та скоїв наїзд на паркан. Внаслідок аварії водія та двох його пасажирок, жінок 33-х та 26-ти років, з тілесними ушкодженнями доставлено до медичного закладу.

Обставини та причини ДТП з'ясовуються.

Як повідомляв Depo.Харків, на Харківщині чоловіка покарали за постріл з самопалу.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme