McDonald's підтвердив продаж своїх ресторанів у Криму

Український McDonald's підтвердив продаж приміщень в Криму, які до анексії півострова Росією належали компанії

Про це йдеться в коментарі PR-директора McDonald's Ukraine Анастасії Зражевської у відповіді на інформаційний запит Крим.Реалії, повідомляє Depo.ua.

"З квітня 2014 року компанія МакДональдз в Україні не мала можливості вести бізнес в приміщеннях ресторанів МакДональдз в Сімферополі і Ялті і продала дані приміщення. Умови продажу є конфіденційними", – зазначила Зражевська.

Раніше в керівництві українського McDonald's спростували інформацію про відновлення роботи компанії на території анексованого Криму.

Перед цим, кримський провладний ресурс "Крыминформ" повідомляв, що колишні ресторани мережі McDonald's в Севастополі, Ялті та Сімферополі готуються до відновлення роботи, але під іншим брендом.

Як відомо, кримські ресторани McDonald's були закриті 3 квітня 2014 року з "виробничих причин". Співробітникам було запропоновано перейти на роботу в інші українські міста.

7 квітня в Сімферополі відбулося відкриття закладу швидкого харчування "Світ Бургер" в приміщенні, де раніше розташовувався ресторан McDonald's. Олексій Чернявський, який представився місцевим журналістам власником мережі фастфуду, заявив, що купив приміщення ресторану.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme