UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельницьке "Поділля" розійшлося миром із "Миром" з Херсонщини

Завдяки дитячій помилці голкіпера горностаївського "Миру" кращий гравець подолян Якубов у кінцівці домашнього матчу "вирвав" для хмельничан нічию

Хмельницьке "Поділля" розійшлося миром і…

Хмельницьке "Поділля" зіграло у бойову нічию з "Миром" з Херсонщини - 2:2, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби клубу.

Початок матчу традиційно видався для хмельничан невдалим, адже вже на восьмій хвилині відзначились гості - ефектно забив Іванченко, зльоту замкнувши фланговий простріл.

У відповідь хмельничани пішли у масований наступ та після декількох небезпечних атак досягли успіху на 22 хвилині матчу. На флангову передачу Якубова відгукнувся Бабак, поціливши повз голкіпера "Миру" у ворота гостей. Проте до перерви футболісти з Херсонщини знову вийшли вперед. Через "дірки" у захисті хмельничани вдруге пропустили - на 36 хвилині забив Савченко. Відтак часу, аби відігратись, у "Поділля" в першому таймі вже майже не було.

У другій половині зустрічі гості намагались втримати здобуту перевагу, а подоляни вирвати бодай нічию. Однак гольових нагод хмельничани створили зовсім небагато, втім і "Мир" затягував час, аби матч завершився з комфортним для херсонців рахунком.

Відтак, долю поєдинку вирішила нелогічна дитяча помилка воротаря суперників. Голкіпер "Миру" на 87 хвилині матчу невдало "виніс" м'яч на лідера атак хмельничан - Якубова. Кращий нападник "Поділля" вдало обробив "шкіряного" і холоднокровно поцілив у ворота повз воротаря херсонців.

Зрештою, "Поділля" здобуло вольову, однак закономірну нічию з рахунком 2:2. Власне, у після матчевих коментарях тренер гостей Віктор Богатир підтвердив закономірність такого результату, адже моментів футболісти створили небагато - все вирішили помилки у захисті. А наставник "Поділля" Аркадій Баталов зазначив, що результат прийнятний, однак гра його футболістів залишає бажати кращого.

До речі, за словами тренера, новачки хмельничан: Дударенко та Чернецький, гри не зіпсували. Отож, "Поділля" взяло важливе очко, проте залишилось на передостанній сходинці турнірної таблиці, а свою наступну гру проведе 29 квітня у Винниках проти фавориту сезону - місцевого "Руху".

Нагадаємо, нещодавно хмельницькі футболісти святкували технічну перемогу над херсонським "Кристалом" та "підписали" двох новачків.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme