Готуємось до літа: Дієтологи розповіли, як "скинути" три кілограми за тиждень

Експерти говорять, що ефективно очистити організм від всього зайвого допоможе детокс-дієта

Готуємось до літа: Дієтологи розповіли,…

Дієтологи розповіли, що з допомогою детокс-дієти за тиждень можна очистити організм від всього зайвого та "скинути" три кілограми, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Лізу.

Суть дієти полягає у тому, щоб виключити з раціону продукти, які ускладнюють роботу органів видільної системи. Експерти радять забути про фастфуд, жирну, смажену їжу та інші продукти-шкідники.

Натомість, у щоденне меню слід додати зелень, овочі і несолодкі фрукти. В них міститься нерозчинна клітковина, що очищає шлунково-кишковий тракт, наче щітка. Розчинна ж, в свою чергу, вбирає токсини і важкі метали.

Починати день радять з "зеленого" коктейлю. Він може бути з капусти, яблук, селери, шпинату або петрушки. На обід можна їсти тушковані або запечені овочі, куряче філе. На вечерю - овочевий салат з легкою заправкою.

Дієтологи зауважують, що обов'язково потрібно пити більше рідини (40 мл на 1 кг ваги). Кращий варіант - вода, настій шипшини, трав'яні чаї.

За тиждень такої дієти, говорять, можна не тільки очистити організм та схуднути, а й поліпшити колір обличчя і відчути прилив сил.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme