Затверджено рішення про організацію руху екскурсійних автобусів

Прийнято рішення "Про організацію руху екскурсійних автобусів великої місткості з аудіосупроводом"

Як повідомляє Depo.Львів, під час засідання виконавчого комітету було прийнято рішення "Про організацію руху екскурсійних автобусів великої місткості з аудіосупроводом".

Відповідно до прийнятого рішення, виконавчий комітет ЛМР погодив ТзОВ "Чудо Тур" організацію руху за маршрутом регулярних спеціальних перевезень (у тому числі з заїздом у пішохідну зону центральної частини міста у робочі, святкові та вихідні дні) екскурсійних автобусів великої місткості з аудіосупроводом при виконанні таких умов:

1. Розробка та погодження паспорта маршруту регулярних спеціальних перевезень з управлінням превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області та управлінням транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

2. Погодження брендування екскурсійних автобусів з відділом промоції міста управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту "Адміністрація міського голови" у разі викорстання офіційної та промоційної символіки м. Львова.

Рух екскурсійних автобусів великої місткості з аудіосупроводом організовується на 5 років з можливістю наступного продовження.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme