UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницькому просто неба покажуть вистави

Стартував міжнародний фестиваль моновистав "Відлуння"

У Хмельницькому просто неба покажуть вис…

У Хмельницькому на монофестивалі Володимир Смотритель презентує монозабави "Я - клоун!" та "Сало в шоколаді", повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Є".

Другий день фестивалю відрізнятиметься від усіх інших. Адже показ вистав відбуватиметься не у театрі, як зазвичай, а на вулиці. А саме - на Проскурівській біля музичної школи № 1.

"Вуличний театр - це повернення до витоків. Працювати на вулиці дуже цікаво і водночас дуже складно. Адже на вулиці не панує абсолютна тиша, як у театрі. Тут ходять люди, їздять велосипедисти, буває шумно", - розповідає Володимир Смотритель.

Монозабава для дітей "Я – клоун!" за п‘єсою Володимира Смотрителя - це вистава-гра для дітей та їхніх батьків. Це своєрідний майстер-клас від клоуна, який вчить дітей співати, танцювати та робити інші веселі речі.

"Сало в шоколаді" - сатирична вистава, що базується на творах кращих сатириків сучасності. В ній один за одним постають дурні, які заважають будувати гармонійне суспільство.

Вистави можна переглянути у вівторок, 18 квітня, на вулиці Проскурівській біля музичної школи №1. Початок вистави "Я – клоун!" о 18.30, "Сало в шоколаді" - о 20.00. Перегляд вистав вільний.

Нагадаємо, що сьогодні, 17 квітня, у Хмельницькому стартує міжнародний фестиваль моновистав "Відлуння". Відкриє його вистава у виконанні львівського актора Миколи Козака "Записки божевільного".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme