UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині стався невдалий замах на життя підприємця-киянина

Правоохоронцям вдалося попередити трагедію.  Під днищем автівки знайшли гранату

На Хмельниччині стався невдалий замах на…

Правоохоронці попередили замах на вбивство підприємця у Старокостянтинові, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ГУ НП області.

15 квітня після обіду до Старокостянтинівського відділу поліції звернувся 47-річний житель Києва. Чоловік повідомив про підозрілий предмет, прив'язаний до вихлопної труби автомобіля "Фольксваген Туарег".

"Громадянин, який займається підприємництвом у столиці, приїхав на Великдень до сестри у Старокостянтинів. Припаркувавшись, він звернув увагу на підозрілий предмет, прикріплений до днища автомобіля. Виявлена річ була закріплена за допомогою мотузки, скотчу та будівельних пластикових хомутиків. Зовні вона дуже нагадує боєприпас," - кажуть правоохоронці.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група і фахівці вибухотехнічної служби. Вибухотехніки обстежили транспортний засіб та вилучили металевий предмет, схожий на ручну бойову гранату РГД-5.

Зараз вилучений предмет направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України у Хмельницькій області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п.5 ч.2 ст.115 - умисне вбивство ККУ.

Проводиться розслідування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme