Вінницькі депутати ще раз спробують заборонити рекламу "сепар-туризму" на Росію

Відповідне рішення буде включене в порядок денний чергової сесії облради, якщо його "не заріже" президія

Вінницькі депутати ще раз спробують забо…

Про це йшлося під час спільного засідання постійних комісій обласної Ради з питань житлово-комунального господарства, енергоефективності та енергозбереження і з питань будівництва, розвитку населених пунктів, транспорту та зв'язку, передає Depo.Вінниця.

Члени комісій ухвалили рішення, яким на розгляд чергової сесії буде вдруге винесено проект рішення про заборону реклами пасажирських перевезень до населених пунктів Російської Федерації.

Також члени комісії пропонують колегам-депутатам ухвалити звернення до Голови Верховної Ради України, Прем'єр-міністра України щодо заборони прийняття рішень "Про відкриття, внесення змін до функціонуючого маршруту, продовження дії дозволу на регулярних міжнародних автомобільних маршрутах загального користування до населених пунктів Російської Федерації".

Нагадаємо, наприкінці березня вінницькі депутати не підтримали проект рішення про заборону реклами пасажирських перевезень на Росію на стаціонарних рекламних засобах, шляхопроводах, зупинках громадського транспорту, зовнішній поверхні будинків, споруд, та на транспорті, усіх форм власності.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme