У Ростові знайшли винахідника "бомби-ліхтарика"

У Ростові-на-Дону місцевому жителю, який влаштував вибух саморобної бомби біля міської школи, пред'явили обвинувачення за чотирма статтями

У Ростові знайшли винахідника "бомби-ліх…

Обвинувачення пред'явили в злочинах за ч.1 ст.222.1 КК РФ (Незаконне зберігання вибухових речовин і вибухових пристроїв), ч.1 ст.223.1 КК РФ (Незаконне виготовлення вибухових речовин і вибухових пристроїв), ч.3 ст.30, п. "є" ч.2 ст.105 КК РФ (Замах на вбивство, скоєний загальнонебезпечним способом), передає Depo.Кубань з посиланням на ЮГА.

За версією слідства, Едуард Шарапов виготовив саморобний вибуховий пристрій, замаскувавши його під ручний ліхтарик. Чоловік хотів використати бомбу в якості знаряддя для вбивства свого знайомого, з яким у нього були тривалі особисті неприязні стосунки.

"Заздалегідь знаючи маршрут свого знайомого до місця роботи, він розмістив вибуховий пристрій під виглядом включеного ручного ліхтарика на шляху проходження чоловіки. Після того, як знайомий підняв залишений Шараповим ліхтарик і спробував його вимкнути, стався вибух", - повідомила прес-служба СК РФ.

В результаті потерпілий отримав ушкодження м'яких тканин обличчя, в тому числі травматичну ампутацію правої кисті та інші травми. Свою вину в скоєні злочини обвинувачений визнав повністю. Зараз чоловік поміщений під варту. Розслідування триває.

Як повідомляв Depo.Кубань, у Ростові-на-Дону внаслідок вибуху бомби, замаскованої під ліхтарик, постраждав перехожий. Чоловікові відірвало праву кисть і три пальці на лівій руці. Постраждалого доставили в медичний заклад. Особа постраждалого була встановлена, ним виявився 47-річний житель Краснодарського краю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme