У Полтаві вже задекларували доходи десять мільйонерів

У податковій інспекції стверджують - до початку травня товстосумів буде більше

У Полтаві вже задекларували доходи десят…

Станом на 14 квітня лише десять полтавців задекларували доходи, що дорівнюють числу з шістьма нулями, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Місто.

Подати звіт до податкової платники податків мають до травня. І, як запевняють чиновники, традиційно найбільша кількість мільйонерів заявляє свої статки саме в останні дні.

Наразі декларації до міської податкової подали півтори тисячі жителів міста. Майже 230 мільйонів – такий сумарний дохід вже задекларували полтавці. Отримали вони його у 2016 році.

"755 полтавців подали обов'язкові декларації на загальну суму 229 млн грн. За результатами опрацьованих декларацій, до бюджету вони мають сплатити 22 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 2,3 млн грн військового збору", - головний державний інспектор відділу організації роботи ДПІ Полтави Тетяна Гуржій.

Більшість декларантів зявили про отриманий подарунок або спадщину. Це понад 350 осіб. Дохід від здачі житла у найм зараз задекларували трохи більше ста полтавців.

В державній податковій інспекції Полтави нагадують: деклараційна кампанія 2017 року наближається до завершення. І термін подання обов'язкових декларацій спливає 3 травня. Подати таку звітність мають громадяни, які минулоріч: отримали доходи у вигляді інвестиційного прибутку, отримали спадщину, подарунок, іноземні доходи, здавали у найм квартиру, обміняли чи продали автівку.

А ось до кінця року українці мають змогу і отримати податкову знижку. 720 полтавців уже звернулися з цього приводу до податкової інспекції Полтави. Повернути її мають з бюджету, а це наразі - понад 600 тис. грн.

Раніше Depo.Полтава повідомляло, що з початку року полтавці заборгували за опалення майже на 15 відсотків більше, ніж минулого року - понад 120 млн грн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme