У поліції пояснили дії харківських копів на скандальному відео

Патрульні, які приїхали на виклик, приводили чоловіка до тями

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі патрульної поліції Харкова, вчора, 13 квітня, патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Сумській лежить невідомий чоловік.

На місці правоохоронці виявили чоловіка з ознаками сильного алкогольного сп'яніння. Його привели до тями, підняли з землі та надали домeдичну допомогу - притримуючи чоловіка за спину, потерли лице громадянина, частково використовуючи розчин аміаку.

"Коли чоловік прийшов до тями, патрульні почали запитувати, як він себе почуває та чи були відносно нього вчинені якісь протиправні дії. Також, запропонували викликати "швидку". Громадянин відмовився від медичної допомоги та допомоги працівників поліції. Патрульні вручили чоловікові пам'ятку про права, провели профілактичну бесіду щодо появи у громадському місці в нетверезому стані. Вручення пам'ятки зафіксували на камеру", - розповіли в прес-службі.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові розпочали службову перевірку за фактом відео за участі патрульних поліцейських, яке опублікував харків'янин Петро Деруга.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme