Столичні чиновники "наварили" мільйони на ремонті школи

Поліція підозрює чиновників київського комунального підприємства у махінаціях при проведенні конкурсу на ремонт покрівлі школи й реставраційних робіт на Андріївському узвозі

Столичні чиновники "наварили" мільйони н…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу Нацполіції.

В рамках кримінального провадження правоохоронці встановили, що під час проведення відкритих конкурсних торгів, які проводило комунальне підприємство, перемогу отримало підконтрольне їм товариство.

Переможець повинен був зробити капітальний ремонт покрівлі загальноосвітнього навчального закладу та провести реставраційні роботи на Андріївському узвозі на загальну суму понад 5 мільйонів гривень.

Кошти були перераховані на рахунки комерційної структури, яка входила до складу конвертаційного центру.

Крім того, відповідно до документів, ремонтні роботи були виконані, проте фактично виконані частково. Посадовці на проведенні ремонту та реконструкції "наварили" понад 2,5 мільйона гривень.

Під час санкціонованих обшуків в офісах комунального підприємства, комерційної структури та фірм, що входили до "конвертаційного центру", а також за місцем мешкання фігурантів справи, поліція вилучила 35 тисяч доларів, 8,5 тисячі євро, понад 20 мобільних телефонів.

А також бухгалтерську документацію, договори підряду, печатки фіктивних підприємств, чорнові записи, фінансово-господарську документацію щодо взаємовідносин з переможцями конкурсних торгів.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme