На Харківщині покарали жінку, яка продавала алкогольний сурогат

У жінки вилучили запаси спиртової рідини, яку вона незаконно продавала

Як повідомляє Depo.Харків, вирок порушниці 10 квітня ухвалив Богодухівський районний суд Харківської області.

Суд встановив, що з грудня 2015 року по січень 2016 року жінка придбала у невстановлених осіб незаконно виготовлені алкогольні напої, які зберігала та незаконно продавала.

29 січня 2016 року під час обшуку приміщення, де зберігалися напої, правоохоронці виявили та вилучили шість п'ятилітрових пластмасових баклажок з прозорою рідиною із запахом спирту та одну трилітрову пляшку.

На території ринку, де був кіоск жінки, виявили ще 22 п'ятилітрових пляшки, 20 п'ятилітрових каністр, шість дволітрових пляшок, шість пляшок об'ємом 2,5 літрів кожна, 20 пляшок об'ємом 1,5 літрів кожна, три трилітрові пляшки, дев'ять пляшок об'ємом 0,2 літри кожна. У всіх них була та сама спиртова речовина.

24 березня 2017 року мж прокурором та обвинуваченою була укладена угода про визнання винуватості, згідно якої жінка визнала себе винною у скоєнні злочину за ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України, та узгоджене покарання у вигляді штрафу у розмірі 1 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 17 тис. грн.

Суд угоду затвердив та призначив узгоджене покарання.

Крім того, жінка повинна сплатити державі ще 5,4 тис. грн, які були витрачені на проведення експертиз.

Як повідомляв Depo.Харків, ціни на споживчому ринку Харківської області у березні 2017 року порівняно з лютим зросли на 2,2%.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme