На Донеччині окупанти вигадали нові способи, щоб затягти до своїх лав місцевих чоловіків

На окупованій території Донеччини окупанти вигадують все нові способи для залучення місцевого населення до своїх лав

Про на своїй сторінці у Fаcebook повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Depo.Донбас.

Повідомляється, що згідно з розпорядженням командування Центру територіальних військ ППО ЗС РФ, підрозділи "1-го АК" повинні бути до кінця квітня укомплектовані на 100%.

"У зв'язку з цим в окупованих районах Донецької області, за вказівкою російських кураторів, проводиться соціологічне дослідження, спрямоване на встановлення основних мотиваційних чинників для представників місцевого населення при вступі на "військову службу" в "ДНР", - повідомляють у ІС.

Зазначається, що одночасно окупанти проводять активну приписну кампанію серед населення чоловічої статі в ряді населених пунктів, що знаходяться під контролем "ДНР", з метою постановки жителів "на військовий облік". До даних заходів активно залучаються "правоохоронці ДНР".

"Фіксуються випадки погроз відкриття кримінальних справ за відмову від реєстрації на "військовому обліку". Також відзначається постановка на облік у "військкоматах ДНР" автотранспортних засобів на "націоналізованих" підприємствах", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "мобілізація" на окупованих територіях триває вже давно і з огляду на все нові методи залучення місцевих чоловіків до лав бойовиків, успіху не має.

За даними командування бойовиків "ДНР", згідно з якими в березні був встановлений "антирекорд" останніх 2-х років по набору бойовиків з числа місцевого населення. Тоді як потік найманців з Росії з початку року постійно скорочується, і Центр територіальних військ ЗС РФ в березні направив в "ДНР" лише 32% від загальної запланованої чисельності найманців на цей місяць.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme