UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Заступник Аброськіна задекларував гектари землі, пожертвування та подарунок дружини

Заступник начальника поліції Донеччини Сергій Колесник володіє квартирою і земельною ділянкою, а його дружина отримує подарунки за 120 тис. грн

Про це йдеться в декларації Колесника за 2016 рік, передає Depo.Донбас.

Все нерухоме майно, яке задекларували Колесникови, знаходиться в Кіровоградському районі. Так, в 2015 році він придбав земельну ділянку площею 15 тисяч квадратних метрів. Спільно з Колесник Аллою володіє квартирою площею 36 кв. м.

Його дружина Валентина Колесник має квартиу (74 квадратних метрів), 39 тис. кв. метрів землі, ще квартиру (174,5 кв. м.) та ділянку землі в 540 кв. м.

На його дружину також записан єдиний автомобіль Nissan Juke 2015 року випуску. Вартістю 483,3 тис. грн.

Зарплата Колесника за 2016 рік склала 237 827 гривень. Профспілка атестованих співробітників поліції пожертвувала йому 11 955 гривень.

Його дружина за рік заробила 1 491 грн., 8 700 гривень - за надання житла в оренду. У декларації сказано, що дружині Колесника вручили подарунок вартістю 120 тис. грн. Її загальний дохід від відчуження рухомого майна склав 50 тис. грн.

Крім того, подружжя Колісники спільно володіють грошовим активом в розмірі 20 тис. доларів.

Колесник не володіє цінними паперами, корпоративними правами, нематеріальними активами.

Колесник родом з Кіровограду. У 2014 році став начальником кримінальної міліції Маріуполя. У 2015 році очолив управління поліції в Маріуполі та був призначений заступником начальника обласного главку В'ячеслава Аброськіна, очолює кримінальну поліцію на Донеччині. Має звання полковника.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme